Miley Cyrus naakt album
Het lijkt erop dat Miley Cyrus maar niet kan stoppen met het uittrekken van haar kleding. Want na een naakte videoclip is de zangers nu ook naakt te bewonderen op de cover van haar album Bangerz.

Het nieuwe album Bangerz van Miley Cyrus ligt binnenkort in de winkel en daar wilde ze natuurlijk wel een goede foto voor hebben. En als je dan toch al naakt gaat in je nieuwste clip Wrecking Ball, dan kan een naaktfoto op de cover van je album natuurlijk niet ontbreken. Daarom besloot Miley nogmaals af te rekenen met haar lieve Disney imago en wederom naakt te gaan.

Heb je inmiddels wel genoeg van naakte Miley? Dan heb ik ook goed nieuws. Je kunt namelijk op haar website stemmen op verschillende covers en degene met de meeste stemmen komt uiteindelijk in de winkel te liggen. Ondanks dit initiatief, heb ik het vermoeden dat de naakte variant toch gaat winnen.