Zac Efron afkickkliniek drugsverslaving
Zac Efron heeft zich eerder dit jaar laten opnemen in een afkickkliniek. Daar is de acteur in het diepste geheim afgekickt van zijn drugsverslaving.

Volgens TMZ heeft Zac Efron tot 5 maanden geleden in een afkickkliniek gezeten. Hij zat daar vanwege een cocaïneverslaving. De 25-jarige acteur zou de partydrug Molly hebben gebruikt. Sinds hij uit rehab is zou Zac geen drugs of drank meer hebben aangeraakt.

Dat Zac Efron is opgenomen in een afkickkliniek komt als een verrassing. Hij stond niet bekend als een grote drugsgebruiker of drinker. Zijn verslaving is tijdens de opnames van de film Neighbours uit de hand gelopen. Hij zou regelmatig niet zijn komen opdagen op de set. “Het was algemeen bekend dat hij worstelde met cocaïne,” laat een bron die ook meewerkte aan de film weten.

Foto via PRPhotos