Niall Horan One Direction terug bij Zoe Whelan
Niall Horan is weer terug bij zijn ex Zoe Whelan. De One Direction zanger heeft alweer een paar keer stiekem met het Ierse model gedatet.

Als we de geruchten mogen geloven voelt Niall Horan weer kriebels voor zijn ex-vriendin Zoe Whelan. Het stel had vorig jaar al kort iets met elkaar, maar na een paar maanden was het voorbij door het hectische schema van Niall. Hierna werd het One Direction bandlid gelikt aan Ellie Goulding.

Nu zouden Niall Horan en Zoe Whelan het voorzichtig opnieuw proberen. “Niall wil het allemaal stil houden, omdat hij denkt dat hun relatie het niet gaat overleven als ze constant in de gaten worden gehouden. Maar hij is gek op haar en als hij in Ierland is, brengen ze vrijwel elke seconde samen door,” laat een bron weten aan Heat.

Foto via PRPhotos