Miley Cyrus Liam Hemsworth gaan niet trouwen
Miley Cyrus en haar verloofde Liam Hemsworth gaan niet trouwen. Want volgens de laatste geruchten is het stel na een relatie van 4 jaar uit elkaar.

Miley Cyrus en Liam Hemsworth, die sinds 2012 verloofd zijn, gaan niet trouwen. “Miley en Liam hebben een hele heftige, ingewikkelde relatie en zijn allebei helemaal op. Het huwelijk is in elk geval tijdelijk van de baan. Het ziet er niet naar uit dat ze wel weer gaan trouwen,” laat een bron weten aan Radar Online.

Dat het huwelijk tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth niet doorgaat komt niet echt onverwachts. Liam klaagde eerder al over het gedrag van zijn vriendin en Miley stopte van het weekend met het volgen van haar verloofde via Twitter. Daarnaast zou Liam vreemd zijn gegaan met een onbekende brunette en zou hij een affaire hebben gehad met January Jones.

Foto via PRPhotos