Kledingstijl One Direction
Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne en Zayn Malik lanceerden in 2011 hun eerste album genaamd Up All Night en sindsdien is de boyband niet meer uit de spotlights verdwenen. Het is dan ook de hoogste tijd om de kledingstijl van One Direction eens goed te bekijken.

De jongens van One Direction zijn echte trendsetters, maar wat maakt hun kledingstijl nou zo bijzonder? Als groep weten ze hoe ze elkaar perfect kunnen aanvullen zonder dat het te matchy-matchy wordt. Hun stijl is strak, modern en preppy en zowel op het podium als op de rode loper ziet het vijftal er goed uit.

Hoewel de jongens regelmatig worden gespot in strakke pakken, is hun kledingstijl verre van saai. Ze dragen gekleurde blazers en broeken gecombineerd met dunne stropdassen. Verder is One Direction dol op strikjes, vesten, chinos, geruite shirts, denim, bretels en sneakers. Om hun look af te maken kiezen de jongens voor een rommelige haarstijl en af en toe een pet.

Foto’s via PRPhotos