Justin Bieber stoned vliegtuig
Naast zingen houdt Justin Bieber ook ontzettend veel van blowen. Zo stapte de zanger onlangs stoned een vliegtuig in.

Justin Bieber en zijn vrienden besloten vlak voordat zij het vliegtuig in moesten nog even een joint te roken. De piloot, die hun met een privévliegtuig van de ene kant van de Verenigde Staten naar de andere kant moest vliegen, was hier absoluut niet blij mee. Zo liet hij aan TMZ weten: “Ik moest bijna mijn zuurstofmasker opzetten door de wietwalm.”

Tijdens de reis blowde Justin Bieber niet meer, maar hij was wel duidelijk van de wereld. Toen hem gevraagd werd om voor de 60.000 dollar kostende vlucht te tekenen keek hij verbaasd om zich heen. “Huh, wat? Voor wie moet ik dit tekenen?,” zou hij zo stoned als een garnaal hebben uitgekraamd.

Foto via PRPhotos