Onbeperkt Online met Hi Prepay
Ik kan inmiddels niet meer zonder mobiel internet. Wil jij ook geen moment meer offline zijn? Dan is Onbeperkt Online met Hi Prepay echt iets voor jou!

Je hebt mobiel internet nodig voor apps, je opleiding, om je e-mail te controleren en natuurlijk om sociaal te zijn. Ben je daardoor vaak op zoek naar een WiFi punt en heb je daar geen zin meer in? Of wil jij meer ‘in control’ zijn over de kosten voor je mobiel? Met Onbeperkt Online met Hi Prepay heb je voor 7,50 euro per maand overal toegang tot internet en kun je dus eindeloos blijven surfen.

Hoe werkt het?

Je krijgt onbeperkt 128 Kb/s download- en 64 Kb/s upload-snelheid. De snelheid is voldoende om te genieten van het internet, e-mail en social media. Bovendien heb je de kosten helemaal zelf in de hand. Voor 7,50 ben je 31 dagen lang onbeperkt online! Waardoor je nooit meer foto’s van je vriendinnen op Facebook over hoeft te slaan en kun je ook onderweg genieten van al het leuks op Meidenblog.nl.

Dus wil jij altijd kunnen internetten? Klik dan hier en lees alles over online zijn met Hi PrePay. Je kunt dit trouwens ook gebruiken als je nog geen Hi hebt.

Advertorial