Harry Styles en Cara Delevingne
Het gerucht gaat dat Harry Styles en Cara Delevingne een stel zijn. De One Direction zanger en het model werden onlangs betrapt tijdens een date.

Nadat zijn relatie met Taylor Swift op de klippen liep lijkt het erop dat Harry Styles het geluk weer heeft gevonden. Het One Direction bandlid zou al maanden een liefdeskoppel vormen met het Britse model Cara Delevingne. Ze werden samen in het West End theater in Londen gezien en op de foto’s die van hun werden gemaakt ziet het ernaar uit dat ze het erg leuk hadden.

Vorig jaar september ging het verhaal ook al dat Harry Styles en Cara Delevingne aan het daten waren, maar Taylor Swift ging er uiteindelijk met hem vandoor. Toch schijnen Harry en Cara altijd gevoelens voor elkaar hebben gehad. “Ze hebben afgesproken om dingen casual en privé te houden vanwege hun werk. Harry ontmoette Cara 3 jaar geleden en sindsdien vindt hij haar echt leuk. Ze hadden eigenlijk een aan/uit relatie als ze in dezelfde stad waren, maar ze hebben nooit de kans gehad om een echte relatie op te bouwen,” laat een bron weten aan de Daily Mail.

Foto’s via PRPhotos