One Direction en Taylor Swift
Hoewel Taylor Swift tijdens de MTV Video Music Awards niet zo blij was met One Direction, wordt het misschien toch tijd om samen een feestje te geven. Want zowel de boyband als de zangers hebben een plekje in het Guinness Book of World Records veroverd.

One Direction en Taylor Swift hebben met hun hitlijstrecords het Guinness Book of World Records gehaald. De single Live While We’re Young van One Direction staat nu in het boek als het hoogst genoteerde debuut van een Britse groep in de Verenigde Staten.

Taylor Swift heeft 2 records op haar naam staan. Zo was haar nummer We are never ever getting back together de snelst verkopende digitale single. Daarnaast is ze de enige artieste die gelijktijdig met 2 platen in de Amerikaanse albumlijst stond waarvan er van ieder 2 miljoen stuks werden verkocht.

Andere artiesten in Guinness Book of World Records

Naast One Direction en Taylor Swift is ook PSY opgenomen in het Guinness Book of World Records. De Zuid-Koreaan verbrak het record van de meest bekeken internetvideo binnen 24 uur. Verder kreeg ook producer en dj Calvin Harris een vermelding in het boek, omdat van zijn album 18 Months 9 singles de top 10 haalden.

Foto’s via PRPhotos