Liam Hemsworth relatie Miley Cyrus verbreken
Liam Hemsworth zou zich doodschamen voor het optreden van Miley Cyrus op de MTV Video Music Awards. Het zou zelfs zo erg zijn dat hij zijn relatie met Miley wil verbreken.

Het optreden van Miley Cyrus en Robin Thicke op de MTV Video Music Awards 2013 zorgde voor de nodige opschudding. Miley droeg voor de act alleen ondergoed en maakte een hoop seksuele bewegingen. Haar verloofde Liam Hemsworth zou hiervan heel erg zijn geschrokken en zelfs een einde aan hun relatie willen maken.

Volgens een bron geeft Robin Thicke veel om Miley Cyrus, maar is hij niet blij met haar nieuwe look en gedrag. “Dit lijkt de laatste druppel, Liam is er klaar mee. Ook moedigt zijn team hem aan om met haar te breken, omdat ze een negatieve invloed heeft op zijn imago en carrière. Liam is een serieuze acteur, terwijl Miley de laatste maanden in een clown is veranderd,” laat hij weten aan RadarOnline.

Foto via PRPhotos