Selena Gomez beschermt Taylor Swift
Selena Gomez heeft Taylor Swift in bescherming genomen. Ze wil namelijk niet zeggen wat haar vriendin zei tijdens de MTV Video Music Awards.

Toen Harry Styles met One Direction op het podium stond van de MTV Video Music Awards was zijn ex-vriendin Taylor Swift een beetje loslippig. Het leek er dan ook up alsof ze ‘shut the fuck up’ zei. Selena Gomez, die naast haar zat toen dit gebeurde, wil niet loslaten welke woorden eruit Taylors mond kwamen.

Toen een journalist aan Selena Gomez vroeg wat haar vriendin zei, liet ze het volgende weten: “Dit hoef je niet bij mij te proberen. Ik denk dat vriendinnen meer voor elkaar moeten opkomen. We zijn al 5 jaar vriendinnen. Ze is heel sterk. Ook trekt ze zich niets aan van wat mensen zeggen en ze inspireert me.”

Foto via PRPhotos