Zayn Malik One Direction en Perrie Edwards trouwen
Zayn Malik en Perrie Edwards gaan trouwen! De One Direction zanger en zijn vriendin zijn afgelopen weekend verloofd.

Volgens The Mirror heeft Zayn Malik zijn vriendin Perrie Edwards ten huwelijk gevraagd. Perrie, die zangeres is bij de band Little Mix, werd dinsdag tijdens de première van de nieuwe One Direction film 1D: This Is Us in Londen gespot met een diamanten ring. Wanneer het stel gaat trouwen is nog niet bekend.

Volgens een bekende van Zayn Malik en Perrie Edwards was het aanzoek heel romantisch. “Zayn deed zijn aanzoek afgelopen weekend toen ze alleen waren. Het was één van de eerste weekenden die ze in lange tijd samen doorbrachten omdat ze beiden aan het touren waren met hun bands. Hij heeft gewacht op het perfecte moment,” aldus de bron.

Foto via PRPhotos