One Direction This is US
Gisteravond was het dan eindelijk zover! De première van de film One Direction: This Is Us vond plaats in Londen.

Dinsdag ging op het Leicester Square in Londen de film One Direction: This Is Us in première. Ongeveer 70.000 fans stonden urenlang te wachten om een glimp van Niall, Louis, Zayn, Harry en Liam en op te vangen. Sommige fans waren al vanaf zondagochtend 9.00 uur aan het kamperen op het plein om de jongens te kunnen zien.

De film One Direction: This Is Us geeft je een exclusief kijkje achter de schermen bij de boyband. Je krijgt backstage beelden te zien die worden afgewisseld met opnames van hun concerten. De bandleden worden gevolgd vanaf hun deelname aan X-Factor tot hun doorbraak. Daarnaast laat het vijftal ook zien waar ze zijn opgegroeid.

One Direction: This Is Us is vanaf donderdag 29 augustus te zien in de bioscoop.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”45028″]

Foto via PRPhotos