Liam Payne One Direction verliefd oud klasgenootje
Liam Payne heeft een nieuwe vriendin. De One Direction zanger is verliefd op een oud-klasgenootje.

Afgelopen mei liep de relatie tussen Liam Payne en zijn vriendin Danielle Peazer op de klippen. Lang heeft de One Direction zanger niet getreurd! Want volgens een vriend is hij nu samen met de 19-jarige Sophia Smith, met wie hij op St. Peter’s Collegiate School zat. Het stel is al gespot tijdens een avondje uit in Londen en Sophia is samen met de familie van Liam mee geweest naar een concert van One Direction.

De bron liet aan de Mirror Online weten dat Sophia Smith een lief en normaal meisje is en Liam Payne leuk vindt om wie hij is en niet omdat hij in One Direction zit. “Liam is echt voor haar gevallen. Het wordt heel snel serieus,” zegt een vriend van Liam.

Foto via PRPhotos