Transseksueel
De 17-jarige Arin Andrews en de 19-jarige Katie Hill lijken op het eerste gezicht een alledaags stel, maar echter hun relatie schuilt een bijzonder verhaal. Ze hebben namelijk allebei een geslachtsverandering ondergaan.

Arin Andrews en zijn vriendin Katie Hill, uit Tulsa een stad in de Verenigde Staten, leerden elkaar kennen bij een praatgroep voor transseksuele tieners. Omdat ze zich beiden niet thuis voelden in hun eigen lichaam en dezelfde problemen hadden groeide ze snel naar elkaar toe. Nadat ze allebei een geslachtsverandering hebben ondergaan is het stel gelukkiger dan ooit.

Katie Hill onderging, dankzij een anonieme gift, op haar 18de een geslachtsveranderende operatie. Haar vriend Arin Andrews heeft onlangs zijn borsten te laten verwijderen. In het onderstaande filmpje praat het stel over deze veranderingen en hun relatie.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”44941″]