Selena Gomez en Taylor Swift maken ruzie over Justin Bieber
De vriendschap tussen Selena Gomez en Taylor Swift staat op knappen. De meiden maken continu ruzie over Justin Bieber.

Taylor Swift zou alles behalve blij zijn met de knipperlichtrelatie tussen Selena Gomez en Justin Bieber. De vriendinnen maken hier vaak ruzie over en dat zou ze uit elkaar drijven. “Taylor haat hem. Ze denkt dat Selena een grote fout maakt, iedere keer dat ze zich weer met hem verzoent. Justin staat echt tussen de meiden in,” laat een bron weten aan Us Weekly.

Omdat Taylor Swift zo’n enorme hekel heeft aan Justin Bieber, was de zangers ook niet aanwezig op de 21ste verjaardag van Selena Gomez. Selena vierde haar verjaardag samen met Justin en een aantal andere vrienden in Malibu in Californië.

Foto via PRPhotos