Justin Bieber mag weer een drugsincidentje op zijn naam schrijven. In één van de tourbussen van de zanger is weer drugs gevonden.

Zondagavond werd één van de tourbussen van Justin Bieber aangehouden bij de grensovergang tussen de Amerikaanse staat Michigan en Canada. De bus werd door politie met honden doorzocht en er werd wiet gevonden. Justin zat zelf niet in de bus en volgens TMZ moet de chauffeur van het voertuig dan ook opdraaien voor de drugs.

Overigens is dit niet de eerste keer dat er drugs gevonden wordt in een tourbus van Justin Bieber. Afgelopen april vonden Zweedse agenten ook al drugs in een bus van Justin toen hij in Stockholm was. De politie besloot toen om het door de vingers te zien. Toch lijkt de zanger zijn lesje niet geleerd te hebben en ik vraag me dan ook af hoelang het nog duurt voordat hij richting een afkickkliniek wordt gestuurd.

Foto via PRPhotos