Een 18-jarige jongen uit de stad Philadelphia, in de Verenigde Staten, beleeft binnenkort waarschijnlijk de avond van zijn leven. Zijn moeder is namelijk op zoek naar een meisje om haar zoon te ontmaagden.

De jongen gaat over een tijdje naar Harvard University en zijn moeder wil niet dat hij dan nog maagd is. Daarom plaatse ze een advertentie op de website Craigslist. Hierin legt ze uit dat ze een meisje van 19 of 20 jaar zoekt om haar zoon te ontmaagden, meldt Gawker. Overigens hoeft zij niet bang te zijn dat hij erg lelijk is. Volgens zijn moeder is hij namelijk erg knap, heeft hij bijna geen lichaamsvet en is hij erg sportief.

Uitgedacht seksplan

Overigens is het niet de bedoeling dat het meisje gewoon simpelweg bij de jongen in bed duikt. Nee, zijn moeder heeft een heel plan bedacht. De jongen wordt samen met een vriend naar een concert gestuurd en daar ontmoet hij het meisje. Zij zal hem dan versieren en seks met hem hebben. Hierna zal ze nog een aantal keer met hem uitgaan en hem ook meerdere seksstandjes leren.

Na een aantal dates dumpt het meisje de jongen, zodat hij met genoeg seksuele ervaring aan de universiteit kan beginnen. In ruil daarvoor zorgt de moeder van de jongen dat alle financiële problemen van het meisje verdwijnen.