De oudste zus van Kim Kardashian heet Kourtney. Naast een bekende realityster, is zij moeder van 2 kinderen en heeft ze al jarenlang een relatie met Scott Disick. Reden genoeg om de kledingstijl van Kourtney Kardashian eens onder de loep te nemen.

Als ik de kledingstijl van Kourtney Kardashian vergelijk met haar jongere zussen, dan vind ik deze het meest smaakvol. Hoewel je heel veel korte jurkjes voorbij ziet komen zijn deze naar mijn mening niet ordinair. Deze dame is heeft niet alleen een prachtig lichaam, maar is ook nog eens heel zelfverzekerd. Zelfs de foto’s waarop zij hoogzwanger poseert, zien er goed uit.

Hoewel ik de kledingstijl van Kourtney Kardashian best mooi vind, zou ik niet alles even graag willen dragen. Het item met de bontkraag vind ik namelijk afschuwelijk. Wat vinden jullie van haar garderobe, ziet deze er interessant uit?

Foto’s via PRPhotos