Er gaan hardnekkige geruchten dat Justin Bieber zijn hart heeft verloren aan Jordan Ozuna. Er is alleen één probleempje, zijn nieuwe vriendin is nog getrouwd!

Justin Bieber werd onlangs gespot toen hij aan het zoenen was met de 22-jarige Jordan Ozuna. Volgens haar schoonmoeder is de serveerster alleen nog niet officieel gescheiden van haar zoon Daniel Ozuna. Het stel trouwde direct na de middelbare school, maar na een aantal jaar was het over. “Ze zijn nu een jaar uit elkaar en komen er wel uit. Waarschijnlijk zitten ze al in het echtscheidingsproces,” laat de vrouw weten aan Celebuzz.

Verder vertelt de schoonmoeder ook dat het haar niets verwonderd dat Jordan Ozuna het heeft aangelegd met een celebrity. Ze zou namelijk maar al te graag in de spotlights staan. Nou één ding is in ieder geval zeker, met een vriend als Justin Bieber komt dat absoluut goed!

Foto via PRPhotos