Heel veel meiden zijn op zoek naar het perfecte vriendje, maar vinden hem helaas niet. Hier zijn wij helaas zelf schuldig aan. Wij voelen ons namelijk vaak aangetrokken tot het verkeerde type. Hieronder staat dan ook beschreven waarom meiden vallen voor foute jongens.

Mysterieus

Meiden vallen voor foute jongens omdat zij simpelweg mysterieus zijn. Het is niet helemaal duidelijk waarom dit nou precies zo is. Toch lijkt het mij niet zo moeilijk om te verklaren. Het is nou eenmaal aantrekkelijk als je iemand moet doorgronden. Niemand zit te wachten op een jongen die zijn hele levensverhaal gelijk verteld. Let wel op, het is natuurlijk niet de bedoeling dat hij tegen je liegt en dingen voor je achterhoudt.

Spanning

Een foute jongen zorgt voor spanning en dat vinden meiden avontuurlijk. Je weet niet wat je met hem kunt verwachten en dat is interessant. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat hij oersaai is. Toch is het wel belangrijk om je ogen open te houden. Teveel spanning kan voor stress zorgen en dat is slecht voor je gezondheid.

Project

Veel meiden zien een foute jongen als een project. Wij denken namelijk dat wij hem wel kunnen veranderen. Geloof mij, een vos verliest zijn haren maar nooit zijn streken. Dat wil dus zeggen dat je vriendje zich best mooier kan voordoen dan dat hij eigenlijk is. Het heeft dan ook geen zin om hem nieuw gedrag aan te leren. Bekijk het maar eens zo, jij wilt ook niet veranderd worden. Accepteer hem zoals hij is of kies een ander.

Aantrekkelijk

Wij vallen voor foute jongens omdat ze erg aantrekkelijk zijn. Dit komt ook een beetje door de films waarnaar we kijken. Daarin zijn de vrouwen vaak smoorverliefd op de slechteriken. Daarnaast lijkt het ook wel alsof foute vriendjes er qua uiterlijk beter uitzien. Misschien doen zij stiekem wel extra hun best om op te vallen bij de meiden.

Stoer

Tot slot vinden wij foute jongens aantrekkelijk omdat zij stoer zijn. Ergens vinden meiden het wel leuk als mensen jaloers zijn op hun stoere vriend. Hierbij gaat het vooral om zijn gedrag. Dit type vriendje heeft namelijk veel vrienden en wordt daarom ook leuk gevonden. Verder zijn deze jongens vaak dol op actie en zijn nergens bang voor.