Na de komst van hun dochter kunnen Kim Kardashian en Kanye West hun geluk niet meer op. De kersverse ouders hebben dan ook besloten om te gaan trouwen.

Kanye West heeft Kim Kardashian een paar dagen na de geboorte van hun kindje North West ten huwelijk gevraagd. Kim zou volmondig ja hebben gezegd en het stel heeft zelfs al een datum geprikt. Volgens The Sun trouwen ze in september in Parijs.

Verlovingsring

Verder weet de krant te melden dat Kanye West nog nooit zo verliefd is geweest op Kim Kardashian. Hij zou haar alleen nog geen verlovingsring hebben gegeven, maar wel een ring met zwarte diamanten van 587.000 euro voor de geboorte van hun eerste kindje.

De trouwdag Kanye West en Kim Kardashian gaat vast een paar miljoen kosten. Want met 2 van zulke ego’s op één kussen moet alles natuurlijk wel over de top zijn. Maar waarschijnlijk hoeven ze zelf niet al teveel geld neer te leggen voor hun grote dag. Want ik vermoed dat ze de foto’s van hun huwelijk voor een astronomisch bedrag gaan verkopen.

PRPhotos