Na Versace, Jimmy Choo, Lavin en vele andere heeft H&M weer een modehuis weten te strikken voor een samenwerking. Ditmaal is Isabel Marant nieuwe ontwerper van de Zweedse modeketen.

H&M heeft onthuld dat Isabel Marant de nieuwe gastontwerper wordt. De Française, die bekend staat om haar Parijse chic-stijl, gaat een collectie ontwerpen die bestaat uit kleding en accessoires voor dames en jongeren. Daarnaast zal ze ook voor het eerst herenlijn uitbrengen. De Isabel Marant voor H&M collectie is vanaf 14 november verkrijgbaar.

De ontwerpster laat weten dat ze het een grote eer vindt dat ze door H&M is gevraagd. “Mijn streven is iets wezenlijks te creëren dat vrouwen in hun dagelijkse leven willen dragen, met een zekere zorgeloosheid die volgens mij heel erg Parijs is: je kleedt je stylish zonder er teveel aandacht aan te besteden en ziet er toch sexy uit. De collectie is doordrenkt van dit soort easiness en attitude. Alles is met elkaar te combineren, gewoon door je eigen gevoel te volgen: voor mij draait mode helemaal om persoonlijkheid,” laat Isabel Marant weten.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”44091″]