Soms ben je je vriend zo zat dat hij maar beter kan vertrekken. Waarschijnlijk snapt hij niet zo goed wat hij fout heeft gedaan, terwijl jij het hem al vaak genoeg hebt verteld. Kijk voor de grap maar eens mee naar de 6 redenen waarom wij jongens nou eigenlijk dumpen.

Niet luisteren

Meiden vinden het verschrikkelijk als een jongen niet luistert. Dit is dan ook de grootste reden waarom een vriendje wordt gedumpt. Jammer genoeg heeft hij nou eenmaal niet altijd zin om ons verhaal aan te horen. Toch worden wij hierdoor snel geïrriteerd en dit zorgt voor grote miscommunicaties. Uiteindelijk betekent dit vaak het einde van de relatie.

Zijn familie

Hoewel je eigen moeder misschien een beetje prettig gestoord is, kan je vriendje zijn familie afschuwelijk vervelend zijn. Stel je eens voor dat je schoonvader zich constant met jullie relatie bemoeit en altijd onaangekondigd voor de deur staat. Je liefje vindt eigenlijk dat jij je aanstelt en heeft geen zin om partij te kiezen. Veel meiden kunnen niet met deze strijd omgaan en besluiten daarom een punt achter de relatie te zetten.

Bemoeienis van vrienden

Hoewel je schoonvader flinke irritaties bij je kan opwekken, kunnen je vrienden zich ook behoorlijk veel met je relatie bemoeien. Onze grootste fout is dan ook om met hun onze relatieproblemen te bespreken. Helaas luisteren wij op dat moment te vaak naar advies van onze vriendinnen. Als zij je vriend niet leuk vinden, kan jij namelijk aan je keuze voor hem gaan twijfelen. Probeer in ieder geval altijd naar je eigen hart te luisteren.

Gevoelens worden niet besproken

Een andere reden om een jongen te dumpen is omdat hij niet over zijn gevoelens praat. Helaas is het mannelijke geslacht een stuk minder emotioneel dan dat wij zijn. Dit probleem kan nogal hoog oplopen als jullie ruzie hebben en hij weinig zegt. Jongens hebben namelijk tijd nodig om na te denken en die ruimte moeten wij hun eigenlijk geven. Omdat veel meiden nogal opdringerig zijn en gelijk willen praten, loopt dit probleem vaak op de verkeerde manier af.

Hij is teveel afhankelijk

Niemand zit te wachten op een vriend die zich aan jou vasthoudt en teveel afhankelijk van je is. Meiden vinden het leuk als een jongen aandacht geeft, maar een obsessie gaat te ver. Wij willen gewoon met vriendinnen kunnen afspreken zonder dat hij constant aan de telefoon hangt om te vragen of je al naar huis komt. Zijn afhankelijkheid kan ook oplopen tot jaloezie, waardoor je vriend je altijd probeert te controleren. Voor ons is dit een grote afknapper en dit zorgt dan ook voor het einde van de relatie.

Teveel beledigingen

Tot slot is er nog het punt van beledigingen. Jongens zijn dol op het maken van flauwe grapjes, maar teveel kwetsende woorden maken ons onzeker. Je vriend hoort je nou eenmaal een goed gevoel over jezelf te geven. Als jij na een aantal keer hebt aangegeven dat jij die sarcastische opmerking over je billen niet leuk vindt, dan hoort hij dit te snappen. Op een bepaald moment is de maat dan ook vol en besluiten wij die vervelende jongen maar te dumpen. Er zijn namelijk genoeg jongens op de wereld die jou wel volledig accepteren.