Dat jongens goede looks erg kunnen waarderen, weten wij meiden wel en we doen dan ook erg ons best om er goed uit te zien. Toch is dit niet het enige wat je nodig hebt, wanneer je het hart van jouw crush wilt veroveren. Er zijn namelijk nog een aantal dingen die jongens belangrijk vinden naast het uiterlijk.

Een goede luisteraar

Jongens vinden het erg prettig als je een goede luisteraar bent. Dit houdt in dat je niet op ieder zinnetje commentaar levert en hen de kans geeft om uit te praten. Wees daarom geduldig en probeer oprecht interesse te tonen. Jij zou het namelijk ook niet leuk vinden als hij je telkens onderbreekt en alleen maar tegen jouw woorden ingaat.

Zorgzame eigenschappen

Ze zullen het misschien niet snel bekkenen, maar jongens vinden het net zo goed heerlijk om vertroeteld te worden. Voor hen is dan ook erg belangrijke dat je zorgzame eigenschappen hebt. Dit betekent niet dan je tien keer op een dag aan hem verteld hoeveel je van hem houdt, maar juist dat je het laat zien. Verras hem bijvoorbeeld een keer met een cadeautje of speel voor verpleegster wanneer hij ziek is. Daarmee is een lach op mijn gezicht zeker gegarandeerd.

Een goede eter

Sommige meiden schamen zich ervoor om in de buurt van jongens te eten. Dit is helemaal nergens voor nodig, want zij vinden het juist leuk als je weet te genieten van een maaltijd. Daarbij is het erg gezellig om samen uit eten te gaan, zelfs al gaan jullie maar naar een simpele fastfoodketen als de McDonald’s. Kortom, eet de volgende keer dat je met jouw geliefde aan tafel zit gerust je buikje rond.

Spontaan en flexibel

Wij meiden vinden het erg leuk wanneer een jongen ons verrast met spontane acties en het niet erg vindt om compromissen te sluiten. Het zal je dan misschien ook niet verbazen, dat zij dit andersom net zo goed waarderen. Probeer een uitje te vinden dat voor jullie beide leuk is om te doen en verras hem hiermee. Geloof me, zijn reactie zal het meer dan waard zijn.

Goed in koken

Buiten de deur eten is erg leuk, maar niet altijd even goedkoop. Daarom is het niet verkeerd om te weten hoe je een smakelijke maaltijd op tafel kunt zetten. Jongens vinden het daarbij een erg groot pluspunt, wanneer je goed bent in koken. Je kent ten slotte vast het gezegde wel, de liefde van een man gaat door de maag.

Tevreden en positief

Iets anders dat jongens erg aantrekkelijk vinden, is iemand die tevreden en positief in het leven staat. Oké, je hebt misschien niet de leukste bijbaan of het mooiste uiterlijk, maar dit hoef je niet telkens te benadrukken. Heb het daarentegen wat vaker over de dingen die je wel bevallen en laat zien dat je in jezelf vertrouwt. Dit zal een jongen veel leuker vinden dan iemand die de hele tijd zeurt en negativiteit uitstraalt.

Gevoel voor humor

Als je aan ons vraagt wat voor kwaliteiten een jongen moet bezitten, zit een gevoel voor humor daar vrijwel altijd bij. Daarom is het niet zo verbazend, dat zij dit andersom ook belangrijk vinden. Probeer niet altijd alles te serieus te nemen en doe eens samen gek. Als je mij vraagt, is er namelijk niets veel leuker dan in een grote lachbui liggen samen met je vriend en ik denk dat velen het hiermee eens zullen zijn.

Foto via Pinterest