Mila Kunis is een bekende actrice die onder andere rollen had in Friends with Benefits en Black Swan. Daarnaast staat zij de laatste tijd enorm in de schijnwerpers door haar relatie met Ashton Kutcher. Daarom vond ik het de hoogste tijd om de kledingstijl van Mila Kunis eens onder de loep te nemen.

Als ik de kledingstijl van Mila Kunis bekijk dan raak ik in de war. Ik kan er namelijk geen touw aan vastknopen. Op een aantal foto’s draagt ze prachtige jurken die haar heel volwassen maken, maar er zitten ook een aantal exemplaren bij die ik erg meisjesachtig vind. Volgens mij weet de actrice zelf niet eens precies wat haar keuzes qua kleding zijn en trekt ze gewoon aan wat ze op dat moment leuk vindt.

Over het algemeen vind ik dat Mila Kunis zich mooi kleed, maar zich af en toe wel iets te braaf voordoet. Haar jurkjes zijn vrij netjes en van mij mogen die wel wat meer prijs geven. Wat is jullie mening over haar kledingstijl, is het wat of niet?

Foto’s via PRPhotos