Khloe Kardashian is net als haar zussen Kim en Kourtney, een bekende realityster. Misschien herken je haar ook wel als de echtgenote van basketballer Lamar Odom of als presentatrice van de Amerikaanse X Factor. Reden genoeg om de kledingstijl van Khloe Kardashian eens onder de loep te nemen.

Khloe Kardashian wordt altijd gezien als de neppe zus van Kim en dat is ook niet zo gek. Er gaan al jarenlang roddels over de bloedverwantschap van deze familieleden. Khloe schijnt namelijk geen echte Kardashian te zijn. Hoe je het ook bekijkt de 28-jarige celebrity heeft het wel goed voor elkaar. Haar kledingstijl is bijna net zo succesvol. Hoewel zij een maatje meer heeft, vind ik nog steeds dat zij zich op een stijlvolle en sexy manier durft te kleden. Ze snapt in ieder geval dat zwarte kledingstukken altijd perfect zijn om je buikje te verbergen.

Natuurlijk vind ik niet alles even leuk als ik de kledingstijl van Khloe Kardashian inspecteer. Mijn persoonlijke voorkeuren gaan uit naar de jumpsuit, de witte jurk en de roze kokerrok. Daarnaast ben ik vooral fan van haar liefde voor pumps, deze vind ik allemaal prachtig.

Foto’s via PRPhotos