Een relatie is niet altijd even makkelijk en daar balen wij soms een beetje van. Gelukkige ben jij niet de enige die hiervan last heeft. Kijk voor de grap maar eens mee naar de onderstaande liefdesspelletjes die jongens met meiden spelen.

Hij is een macho

Op de een of andere manier vinden jongens het leuk om een macho te spelen. Voor de buitenwereld willen ze maar al te graag laten zien dat ze heel stoer zijn. Eigenlijk moeten wij daarom keihard lachen, de meeste zijn namelijk helemaal niet zo. Natuurlijk vinden zij het tof om indruk op je te maken, maar ergens is het allemaal voor de schijn. Je mag best tegen een jongen zeggen dat hij zich niet anders hoeft voor te doen dan dat hij werkelijk is.

Ze geven kritiek

Een ander liefdesspelletje die jongens graag met meiden spelen is het geven van kritiek. Ze maken bijvoorbeeld opmerkingen over je uiterlijk. Volgens hem kan je misschien maar beter je haar in een andere kleur verven, want dat staat zogenaamd leuker. Geloof mij, er is helemaal niks mis mee en je moet het vooral lekker zo houden. Jij bepaald zelf hoe je eruit wilt zien en waar jij je prettig bij voelt.

Houd je aan het lijntje

Heb jij het gevoel dat je door een jongen aan het lijntje wordt gehouden? Zo ja, stop dan gelijk met het contact. Hij zegt waarschijnlijk dat hij dol op je is, maar een relatie wil hij liever nog niet. Je kunt hier natuurlijk even geduld voor hebben, maar na een tijdje moet jij toch wel zeker weten waar jullie afspraakjes eigenlijk heen leiden.

Ze geven om je

Als een jongen achter je aan zit en je echt wil krijgen dan zegt hij vast dat hij om je geeft. Dit is namelijk de perfecte manier om je om zijn vingers te winden. Trap hier dan ook niet gelijk in. Leer hem eerst maar eens goed kennen voordat je jezelf letterlijk bloot geeft. Als hij echt serieus met je is dan heeft hij ook geduld met je. Als hij opdringerig is, kun je hem beter gelijk de deur wijzen. Je verdient veel beter dan dat.

Stoplicht relatie

De stoplicht relatie is misschien wel het meest bekende liefdesspelletje van jongens. Als je te maken hebt met een vriendje die constant ruzie met je maakt en wegloopt dan is dat zwaar vermoeiend. Je zit vaak in een slopend proces en daar kan je maar beter snel mee stoppen. Het liefst heeft iedereen een stabiele relatie waarin discussies op een normale manier worden uitgesproken. Vergis je trouwens niet, meiden zijn hier net zo vaak schuldig aan.