Als het goed is luiden binnenkort de huwelijksklokken voor Enrique Iglesias en Anna Kournikova. Want het gerucht gaat dat het stel eindelijk gaat trouwen.

Na een verloving van 12 jaar vinden Enrique Iglesias en Anna Kournikova het genoeg en willen ze gaan trouwen. Het koppel schijnt zelfs al een datum te hebben geprikt om elkaar het jawoord te geven. Ze zijn van plan om volgende week in Miami te trouwen.

Enrique wilde niet settelen

Volgens een bron wil Anna Kournikova, die al jaren een verlovingsring van 3 miljoen pond draagt, al heel lang in het huwelijksbootje stappen. “Anna wil al jaren trouwen, maar Enrique wilde het steeds niet. Hij vertelde openlijk dat hij zich nog niet definitief wilde settelen. Nu gaan ze het eindelijk volgende week doen. Ze hebben mensen uitgenodigd als Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton, Jennifer Lopez, Eva Longoria en David en Victoria Beckham,” laat de bron aan The Sun weten.

Om eerlijk te zijn, had ik nooit verwacht dat Enrique Iglesias en Anna Kournikova alsnog zouden gaan trouwen. Omdat Enrique de boot altijd afhield, had ik meer het idee dat hij het record van zijn vader, die met meer dan 3.000 vrouwen het bed heeft gedeeld, wilde verbreken.

Foto via PRPhotos