Het gerucht gaat dat Zac Efron weer tot over zijn oren verliefd is. Hij zou namelijk zijn oog hebben laten vallen op Maika Monroe.

Volgens Touch heeft de 25-jarige Zac Efron een nieuwe liefde. Hij zou op de set van de film At Any Price zijn hart hebben verloren aan Maika Monroe, zijn 19-jarige tegenspeelster. “Zac en Maika hebben de laatste tijd veel tijd samen doorgebracht en er is zeker iets gaande tussen hun. Zac is helemaal weg van haar,” laat een bron aan het blad weten.

Hoewel Zac Efron nu helemaal weg lijkt te zijn van Maika Monroe, gaf hij onlangs nog toe een oogje te hebben op Tyra Banks. “Ik had vroeger een poster van haar in mijn slaapkamer. Het was de enige vrouw waar ik destijds stapelverliefd op was. Ik hoop haar ooit te ontmoeten,” aldus de acteur.

Foto via Facebook Zac Efron