Lindsay Lohan is alweer klaar met afkicken! De actrice had slechts 2 minuten nodig om van haar problemen af te komen en vond het toen tijd om de rehab te verlaten.

Donderdag was voor Lindsay Lohan een grote dag. Ze zou namelijk voor 90 dagen opgenomen worden in een afkickkliniek. Volgens Radar Online heeft Lindsay wel de Morningside Recovery in Californië bezocht, maar stond ze na slechts 2 minuten weer buiten.

Geen rehab nodig

De actrice zou van mening zijn dat ze geen hulp nodig heeft. “Ze vertelde de mensen daar dat ze geen rehab nodig heeft. Toen ging ze weer weg. Iedereen stond versteld,” laat een bron weten. Ook de vader van Lindsay, die het niet eens is met haar besluit, heeft haar vertrek bevestigd.

Hoewel Lindsay eigenlijk opgenomen zou worden in een kliniek in New York, koos ze op het laatste moment voor Morningside Recovery. Het is dan ook nog niet bekend of de rechter het eens was met deze verandering. Kortom, dit verhaal krijgt ongetwijfeld nog een staartje.

Foto via PRPhotos