Volgens de Britse Glamour is Kristen Stewart de best geklede vrouw van 2013. De actrice versloeg hiermee collega Emma Watson en Kate Middleton.

Het Britse magazine vindt dat Kristen Stewart de titel best geklede vrouw van 2013 heeft verdiend omdat ze in een paar jaar tijd van een simpel gekleed meisje is uitgegroeid tot een waar stijlicoon. “Of ze nou een rafelig jeans shortje draagt of een mooie galajurk, Kristen is altijd een trendsetter,” meldt het juryrapport van Glamour.

Overigens is het niet de eerste keer dat Kristen Stewart de titel krijgt. Vorig jaar werd de 23-jarige actrice ook al verkozen tot best geklede vrouw. Hierdoor haalde Emma Watson voor de tweede maal op rij net niet de eerste plek. Kate Middleton maakt de top 3 compleet gevolgd door Emma Stone en Taylor Swift.

Top 10 best geklede vrouw 2013

  1. Kristen Stewart
  2. Emma Watson
  3. Kate Middleton
  4. Emma Stone
  5. Taylor Swift
  6. Victoria Beckham
  7. Cheryl Cole
  8. Blake Lively
  9. Katy Perry
  10. Beyoncé

Foto via PRPhotos