Het lijkt weer helemaal koek en ei tussen Johnny Depp en Amber Heard. Het zou zelfs zo goed gaan dat Johnny met zijn model wil trouwen.

Het lijkt erop dat Johnny Depp en Amber Heard serieuze plannen hebben. The Sun zou namelijk met een bron hebben gepraat die beweerd dat Johnny met Amber wil trouwen. “Johnny heeft tegen Amber gezegd dat hij met haar wil trouwen en kinderen wil,” aldus de ingewijde.

Het 27-jarige model zou een huwelijk met Johnny Depp best zien zitten, maar zou wel eerst willen dat haar toekomstige echtgenoot veranderd. “Ze wil de nachtelijke avontuurtjes van Depp terugdringen voor ze het huwelijksbootje instappen. Ook moet hij vaker de whisky laten staan,” weet de bron nog te vertellen. Kortom, als Johnny zich hieraan kan houden, dan zouden de huwelijksklokken zomaar eens kunnen gaan luiden.

Foto via PRPhotos