Hoewel Doutzen Kroes één van de topmodellen van dit moment is, heeft ze toch heel wat kritiek over zich heen gekregen over een foto waarop ze een bikini draagt. Ze zou namelijk veel te dun zijn.

Doutzen Kroes was de afgelopen tijd met haar man en zoontje op vakantie in Miami. Daar genoot ze lekker van de zon en het strand en dat moest natuurlijk vastgelegd worden op een foto. Bij haar bikini kiekje op Instagram schreef het model: “Miami was geweldig!”

Wel of niet te dun?

Alleen waren de reacties op de foto wat minder positief. Eigenlijk kwam het er op neer dat veel mensen Doutzen te dun vonden. Toch stonden er ook positieve reacties bij en liet iemand weten: “Dan heb ik zeker ook anorexia? Want ik zie er ongeveer zo uit. Betekent dit dat alle dunne mensen anorexia hebben?”

Ik vind Doutzen nog altijd een prachtige vrouw. Toch moet ik toegeven dat ze sinds de geboorte van Phyllon wel steeds magerder lijkt te worden.

Foto via Instagram