Rihanna mag binnenkort misschien wel aan de beschuit met muisjes gaan knabbelen. Het gerucht gaat namelijk dat ze zwanger is.

Rihanna heeft dit jaar al 4 concerten van haar Diamonds World Tour afgezegd omdat ze ziek zou zijn. Daarnaast kreeg de 25-jarige zangeres ook van haar artsen te horen dat ze rustiger aan moet doen in verband met haar gezondheid. Volgens TMZ is Rihanna echter helemaal niet ziek, maar is ze zwanger. Zo bezocht ze de afgelopen dagen meerdere artsen in Los Angeles en droeg ze wijdvallende vrijetijdskleding.

Bronnen dichtbij Rihanna ontkennen overigens weer dat ze zwanger is. Maar de tijd zal het ons vanzelf leren of ze inderdaad in verwachting is. Het enige wat ik me afvraag als dat het geval is, is of Chris Brown papa wordt of totaal iemand anders?

Foto via PRPhotos