Jongens houden er erg van als wij meiden goed onze weg kunnen vinden in de keuken. Dit komt mooi uit, want dit geeft ons een mooi excuus om hen het onderstaande lustopwekkende eten voor te schotelen. Zo doe je niet alleen hem, maar ook jezelf een bevredigend en seksueel plezier.

Bananen

Bananen kunnen vooral de seksdrive van jongens verhogen. Nee, dit komt niet alleen doordat ze het vaak sexy vinden wanneer wij meiden een banaan eten. Er zitten namelijk ook bepaalde stofjes in deze vrucht die hier een bijdrage aan leveren. Zo bevatten bananen onder andere het bromelain enzym, dat het libido verhoogt en helpt tegen erectieproblemen. Daarbij zijn ze rijk aan kalium en vitamine B, waardoor ze het lichaam van energie voorzien.

Oesters

Niet iedereen is even gek op oesters, maar toch hebben verschillende onderzoeken aangetoond dat het eten van deze weekdieren je seksdrive kan stimuleren. Een van de redenen hiervoor, is dat oesters een positieve invloed hebben op het dopamineniveau in het lichaam. Dopamine is van essentieel belang, wanneer het aankomt op het hebben van een gezond libido. Verder zijn oesters rijk aan zink, iets wat de kwaliteit van een jongen zijn sperma kan verbeteren.

Avocado’s

Iets anders dat als lustopwekkend voedsel wordt beschouwd is avocado. Dit komt mede door de vorm, die velen doet denken aan het lichaam van een vrouw of de mannelijke geslachtsdelen. Daarnaast bevatten avocado’s vitamine B6 en kalium, twee stofjes die een bijdrage kunnen lever aan de verhoging van het libido.

Pompoenzaad

Pompoenzaadjes zijn net als oesters rijk aan zink en daarmee erg gezond voor een jongen zijn sperma. Daarnaast kunnen ze ook voor ons meiden een seksueel stimulerende werking hebben. In pompoenzaad bevinden zich naast zink, namelijk ook verschillende libidoverhogende vitaminen en mineralen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere vitamine B, kalium en calcium.

Amandelen

Wil je ervoor zorgen dat jouw vriend goed presteert in bed, dan is hem trakteren op wat amandelen geen slecht idee. Deze pitten bevatten namelijk verschillende vetzuren die essentieel zijn voor een gezonde hormoonproductie bij jongens. Voor jouw eigen seksdrive kun je eventueel wat amandelgeurige kaarsen aansteken. Er wordt namelijk beweerd dat de geur hiervan een lustopwekkende werking heeft bij ons meiden.

Eieren

Het eten van eieren voorafgaand aan de seks klinkt misschien niet heel verleidelijk, maar toch kan het een aardig lustopwekkende werking hebben. Eieren zijn namelijk rijk aan vitamine B6 en B5, twee soorten vitaminen die essentieel zijn voor een gezond libido. Dit geldt niet alleen voor kippeneieren, ook in vis- en vogeleieren kun je de vitaminen B6 en B5 vinden.

Selderij

Hoewel je bij lustopwekkend voedsel waarschijnlijk niet denkt aan selderij, kan dit plantje je libido een aardige boost geven. Dat komt onder andere doordat selderij androsteron bevat, een reukloos hormoon dat door jongens wordt afgegeven en ons meiden zin kan geven in seks. Let wel op dat je biologische selderij neemt. De niet-biologische variant wordt namelijk vaak bespoten met chemische bestrijdingmiddelen en laat dit nou net niet goed zijn voor je libido.