Lindsay Lohan begint volgende maand weer met afkicken. De actrice neemt dan namelijk haar intrek in het Seafield Center in New York.

Vorige maand kwamen Lindsay Lohan en justitie tot het besluit dat de actrice 90 dagen naar een gesloten kliniek zou gaan. Dit omdat ze gelogen had tegen de politie over een aanrijding. Volgens TMZ wordt Lindsay vanaf 2 mei behandeld in het Seafield Center in New York. Dit is eigenlijk geen gesloten instelling, maar er is wel 24 uur per dag beveiliging en er hangen camera’s, waardoor de aanklagers alsnog akkoord zijn gegaan met de kliniek.

Haar verblijf in het Seafield Center zou ruim 4.000 dollar per week kosten. De instelling is eigenlijk niet berekend op een behandeling van 90 dagen, maar een medewerkster heeft al laten weten dat er voor Lindsay Lohan een speciaal programma wordt gemaakt.

Foto via PRPhotos