Heather Morris mag binnenkort waarschijnlijk aan de blauwe of roze muisjes met beschuit gaan knabbelen. De Glee actrice is namelijk zwanger!

Heather Morris is zwanger van haar eerste kind. De 26-jarige Glee actrice en haar vriend Taylor Hubbell, die ze op de middelbare school leerde kennen, zijn erg blij met het nieuws, laat een anonieme bron aan Us Weekly weten. “Ze is iets meer dan 3 maanden in verwachting. Haar buikje begint nu zichtbaar te worden. Het komt totaal onverwacht, maar ze zijn allebei heel blij,” aldus de ingewijde.

Of de zwangerschap van Heather Morris ook gevolgen heeft voor haar rol als Brittany in Glee is nog niet bekend. Ik heb alleen het vermoeden dat de cheerleader het binnenkort wel wat rustiger aan gaat doen met haar danspasjes.

Cory Monteith in afkickkliniek

Overigens is Heather Morris niet de enige Glee ster die het even wat rustiger aan moet doen. Collega Cory Monteith, die Finn Hudson speelt in de serie, is opgenomen in een afkickkliniek en mist daardoor 2 afleveringen van Glee.

Foto via PRPhotos