Als je dol bent op films met grappige en romantische momenten, dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder staan namelijk 8 films die je samen met je vriendinnen kunt bekijken. Pas wel op, de beelden garanderen een avondje vol met lachen, maar ook met de nodige tranen.

27 Dresses

Katherine Heigl speelt de rol van Jane die al 27 keer bruidsmeisje is geweest bij allerlei vrienden, vriendinnen en kennissen. Inmiddels is zij deze rol dan ook meer dan spuugzat. Wanneer haar zus besluit zich te verloven, wordt Jane helemaal verdrietig. Zij is al jaren stiekem verliefd op de toekomstige man van haar zus en wil het liefst zelf met hem trouwen.
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41210″]

The Lucky One

De marinier Logan Thibault heeft de oorlogen in Irak overleefd. Hij schrijft zijn geluk toe aan een foto van een vrouw die hij nog nooit heeft ontmoet. Wanneer hij eindelijk terug naar zijn huis in North Carolina mag, besluit hij zijn geluksbrenger op te zoeken. De hoofdrollen worden gespeeld door Zac Efron, Taylor Schilling en Blythe Danner.
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41213″]

Friends with Benefits

Nadat Dylan en Jamie ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten ze samen om seksmaatjes te worden. Ze beloven met de verhouding te stoppen wanneer één van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel worden de rollen van Justin Timberlake en Mila Kunis verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen.
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41215″]

Last Night

Last Night vertelt het verhaal van een getrouwd stel. De man die op zakenreis vertrekt wordt gespeeld door Sam Worthington. Voor zijn werk laat hij zijn vrouw een tijd alleen thuis. De rol van Keira Knightley blijft niet lang eenzaam achter, ze ontmoet namelijk een oude liefde die haar niet koud laat.
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41217″]

No Strings Attached

Emma is een drukbezette arts die een perfecte regeling heeft getroffen met haar beste vriend Adam, namelijk een seksuele relatie zonder verplichtingen. In No Strings Attached vragen de rollen van Natalie Portman en Ashton Kutcher zich af of ze wel vrienden kunnen blijven door hun aparte omgang. Natuurlijk ontstaan er langzaamaan meer gevoelens in de relatie.
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41219″]

The Vow

Een vrouw raakt na een zwaar ongeluk in een coma. Als ze terug bij bewustzijn komt, is ze haar geheugen volledig kwijt. Ze heeft er dan ook geen flauw benul wie haar man eigenlijk is. Haar echtgenoot probeert de liefde op alle mogelijke manieren weer opnieuw te laten bloeien. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Rachel McAdams, Channing Tatum en Sam Neill.
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41221″]

Dear John

Een jonge soldaat John Tyree is met verlof en wordt verliefd op de studente Savannah Lynn Curtis. De twee beleven een mooie tijd maar dan wordt John weer op uitzending gestuurd. Om de liefde tussen de rollen van Channing Tatum en Amanda Seyfried levend te houden, besluiten ze elkaar brieven te schrijven. Helaas zorgt de lange afstand tussen beiden voor meer problemen dan verwacht.
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41223″]

Love, Wedding, Marriage

In Love, Wedding, Marriage wordt het leven van een pasgetrouwde huwelijkspsychologe gevolgd. Deze staat op zijn kop als ze erachter komt dat haar ouders op het punt staan om te gaan scheiden. Ze probeert hun huwelijk te redden ten koste van haar eigen geluk. Om dit te bereiken manipuleert de rol van Mandy Moore namelijk iedereen om wie ze geeft.
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41232″]