Shain Gandee, van het MTV programma Buckwild, is overleden. De 21-jarige realityster werd maandag dood gevonden in zijn auto.

De realityster Shain Gandee is gister dood gevonden in een auto in West Virginia. Zijn familie had de jongeman 31 uur daarvoor als vermist opgegeven. Naast het levenloze lichaam van Shain werd ook het lichaam van zijn 48-jarige oom in de auto aangetroffen. Een derde man moet nog worden geïdentificeerd.

Volgens TMZ werd de auto in een modderpoel gevonden. De mannen zijn waarschijnlijk door koolstofmonoxidevergiftiging overleden. MTV heeft laten weten zeer geschokt te zijn door het overlijden van Shain Gandee. “We zijn geschokt en verdrietig door het verschrikkelijke nieuws over Shain Gandee. Shain had een sprankelende persoonlijkheid en veel passie voor het leven. We zullen hem heel erg missen,” aldus MTV.

Foto via MTV