Haar wilde leven gaat Rihanna niet in haar koude kleren zitten. Artsen hebben haar nu dan ook gewaarschuwd dat ze haar levensstijl drastisch moet omgooien voor haar gezondheid.

Dat Rihanna dol is op feesten, drinken, drugs en foute vriendjes is vast niemand ontgaan. Daarnaast vliegt ze ook nog eens de wereld over voor al haar optredens. Dit hectische leven lijkt nu dan ook zijn tol te gaan eisen. Zo moest ze eerder al 2 optredens afzeggen van haar Diamonds World Tour omdat ze last had van een keelontsteking.

Levensstijl helemaal omgooien

Artsen hebben Rihanna inmiddels op het hart gedrukt dat ze haar levensstijl echt moet veranderen, als ze niet nog meer concerten wil afzeggen. Volgens Perez Hilton zouden de artsen het volgende tegen de zangeres hebben gezegd: “Als je door wilt werken zoals je de afgelopen jaren hebt gedaan, dan moet je drastische veranderingen in je levensstijl aanbrengen.”

Verder beweert een bron dat Rihanna zich er inderdaad van bewust is dat ze beter moet gaan letten op haar gezondheid. “Het kan nog maanden duren voordat ze helemaal is opgeknapt. Rihanna is geschrokken van het advies van de artsen, maar ze weet ook dat het haar eigen schuld is. Ze houdt van drinken, roken en gaat door tot diep in de nacht. Ze gaat nu goed voor zichzelf zorgen,” onthult de insider.

Foto via PRPhotos