Als we de laatste geruchten mogen geloven, dan gaat Adele binnenkort trouwen. De zangeres en haar liefje Simon Konecki beloven elkaar namelijk binnen enkele maanden eeuwige trouw.

Afgelopen zomer ging al het verhaal dat Adele en Simon Konecki, de vader van haar zoontje, getrouwd waren. De 24-jarige zangeres werd toen gespot met een ring om haar vinger en dat kon niets anders zijn dan een heuse trouwring. Toch bleek er achteraf helemaal niets van te kloppen, want enkele dagen later ontkende Adele dat zij en Simon in het huwelijksbootje waren gestapt.

Adele trouwt deze zomer

Maar laten we het er maar op houden, waar rook is, is vuur. Wat er circuleren wederom geruchten dat Adele en haar 38-jarige Simon Konecki gaan trouwen. Volgens een bron is de Britse zangers stiekem druk bezig met het plannen van haar bruiloft. Zo laat hij weten aan het blad Us Weekly: “De bruiloft staat gepland voor deze zomer, of in het najaar in haar nieuwe huis in Engelse kustplaats Brighton.”

Ik ben erg benieuwd of Adele deze zomer echt gaat trouwen. Het zou mij namelijk helemaal niets verwonderen als dit verhaal een afleidingsmanoeuvre voor de media is. De zangeres is er immers niet dol op om met haar privéleven in de spotlights te staan.

Foto via PRPhotos