Afgelopen augustus moest de Forever 21 in Brussel de deuren sluiten na een brand. Nu is bekend geworden dat de winkel definitief dicht blijft.

In de zomer van 2011 opende Forever 21 een winkel in Brussel aan de Nieuwstraat. De pret mocht echter niet lang duren, want op 7 augustus vorig jaar brak er brand uit bij de winkel van H&M. De brand sloeg over naar de omliggende panden, waardoor ook Forever 21 werd getroffen.

Hoewel de directie van de modeketen eerst bleef volhouden dat de winkel in maart opnieuw zou open, is nu toch bekend gemaakt dat deze definitief dicht blijft. Of Forever 21 op zoek gaat naar een nieuw pand in Brussel is op dit moment nog niet duidelijk. Tot die tijd moeten we het dus doen met de winkel in Antwerpen en daarnaast gaan er nog altijd geruchten dat Forever 21 ook winkels wil openen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.