Ben jij toe aan een nieuwe garderobe? Misschien is dan de Vero Moda collectie voor lente 2013 wel iets voor jou.

De Vero Moda collectie voor lente 2013 is erg fris en bestaat grotendeels uit bijpassende pasteltinten. Toch mogen printjes ook niet ontbreken in dit assortiment. Je ziet niet alleen streepjes voorbij komen, want ook het bloemenmotief is aanwezig. Als je dol bent op broeken van stof, shorts, blousejes, rokken en dunne jasjes, dan ben je bij dit kledingmerk aan het juiste adres.

Wat ik dit keer een beetje mis in de Vero Moda collectie voor de lente van 2013, zijn de welbekende t-shirts met teksten en foto’s. Daarnaast vind ik de kledingstukken niet allemaal even leuk, maar er zitten wel een aantal mooie exemplaren bij. Ik wil in ieder geval heel graag het zwart-witte blouseje hebben en de maxi-rokken toevoegen aan mijn kast.