Chris Brown heeft Rihanna schijnbaar zo hard door elkaar gerammeld dat ze al haar verstand is verloren. Het gerucht gaat namelijk dat het stel gaat trouwen.

Als we Perez Hilton mogen geloven gaan Rihanna en Chris aankomende juli op Barbados, het eiland waar de zangeres is geboren, trouwen. Volgens een anonieme bron wordt het één van de meest idiote bruiloften die we ooit hebben gezien. “Ze willen tatoeëerders, vuurspuwers en bijna naakte bediening. De dag draait alleen maar om stijl, bling bling en zonde. Ze hebben zelfs gesproken over de mogelijkheid om joints aan te bieden op de receptie,” meldt de bron.

In mijn oren klinkt dit als een zeer bijzondere bruiloft, maar van Rihanna en Chris Brown had ik ook geen normaal feestje verwacht. Want welke vrouw zegt nou ja tegen een man die ze voor de rechter heeft gedaagd omdat hij haar alle hoeken van de kamer heeft laten zien? Overigens hebben Rihanna en Chris Brown de geruchten over een op handen zijnde bruiloft nog niet bevestigd.

Foto via PRPhotos