Er bestaan heel wat jongens op deze wereld en helaas zijn ze niet allemaal even leuk. Vraag jij je af of die jongen waar jij mee afspreekt een player is? Vindt dan uit wat de meest voorkomende signalen van dit foute type.

Teveel vriendinnen

Natuurlijk is het normaal om als jongen een aantal vriendinnen te hebben. Toch hoort er wel een belletje te gaan rinkelen als hij veel vriendinnen heeft die belangrijker zijn dan jullie afspraakjes. Hij kan een behoorlijke player zijn als hij liever afspreekt met die andere meiden dan dat hij samen met jou wil zijn.

Praat veel over seks

Ook al denken jongens veel vaker aan seks dan ons, dat betekend niet dat hij de hele dag over het intieme onderwerp moet praten. Een player kletst hier wel constant over, het maakt hem niet uit of zijn sekspraatje over jou gaat of over andere meiden. Mocht dit het geval zijn dan kun je hem best eens vragen waarom hij er zoveel mee bezig is, waarschijnlijk probeert hij alleen zijn enorme ego te strelen.

Verbergt gevoelens

Wanneer je al een tijdje aan het afspreken bent dan ken je vast zijn vrienden of familie. Als het opvalt dat hij zich anders gedraagt met zijn vertrouwde clubje in de buurt, dan kan dit wel eens een teken voor een player zijn. Een verliefd persoon hoeft zijn gevoelens toch niet te verbergen als er andere mensen zijn?

Heel erg arrogant

Veel players denken dat zij de ultieme droom van vrouwen zijn en daarom zijn ze erg zelfverzekerd. Dit uit zich vaak in arrogantie en opscheppen over beleefde avontuurtjes. Als een jongen vaal praat over hoe bijzonder hij wel niet is en jij niet belangrijk bent, dan kun je zonder twijfel het beste zo snel mogelijk vertrekken.

Verzint smoesjes

Een jongen die verliefd is wil constant bij je zijn, natuurlijk niet in een overdreven vorm. Hij hoort geen smoesjes te verzinnen om jullie date niet door te laten gaan. Het kan op zich een keer gebeuren, maar als hij elke keer een ander excuus heeft dan is hij toch echt een player.

Druk met zijn telefoon

Een player is constant bezig met zijn mobiel en hij probeert uit jouw zicht te blijven met zijn apparaatje. Als hij zelfs midden in de nacht niet van zijn telefoon is af te slaan, dan moet je jezelf toch eens afvragen wat er op dat tijdstip nou precies zo belangrijk is.