Heb jij ook wel eens last van een gevoelige, jeukende of droge hoofdhuid? Dan zouden de Andrélon Haar & Hoofdhuid producten je hier vanaf kunnen helpen.

Uit onderzoek van Andrélon, onder 527 Nederlandse vrouwen in de leeftijd van 18 jaar en ouder, is gebleken dat bijna driekwart van de vrouwen soms last heeft van haar hoofdhuid. Terwijl een goed verzorgde hoofdhuid de basis is voor mooi, sterk haar.

Daarom heeft Andrélon de Haar & Hoofdhuid lijn met Nutrium 10 ontwikkeld. Dit is een haarverzorgingslijn met een intensief voedende formule van 10 vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. De producten verbeteren de conditie van je hoofdhuid en zorgen daarmee ook voor sterk, zacht en glanzend haar vanaf de wortel tot in de puntjes.

Haar & Hoofdhuid lijn


De Haar & Hoofdhuid Volume Maxx Shampoo is bedoeld voor fijn en futloos haar. Deze shampoo is verrijkt met de Root Lift Technology. Deze formule geeft je futloze haar meer volume vanaf de haarwortel.

De Haar & Hoofdhuid Bright Shine Shampoo is ontwikkeld voor normaal en dof haar. Deze shampoo bevat Derma Care Technology met zink. De actieve formule zorgt ervoor dat je hoofdhuid verzorgd wordt en geeft je haar een natuurlijke glans.

De Haar & Hoofdhuid Repair Shampoo is geschikt voor droog en beschadigd haar. Deze shampoo is verrijkt met lysine. Deze formule voedt je haar en helpt beschadigingen te voorkomen. Je droge haar wordt sterker, ziet er gezond uit en voelt zacht.

Het Haar & Hoofdhuid Repair Mask biedt een wekelijkse verzorging en is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van droog en beschadigd haar.

Advertorial

Andrelon
Andrelon