Natuurlijk mag Zara niet achterblijven met nieuwe items voor het aankomende seizoen. Daarom komt de Spaanse kledingketen met een kersverse TRF collectie voor lente 2013.

Als je dol bent op legergroen, denim blousejes, jeans en comfortabele jasjes, dan ben je aan het juiste adres bij de Zara TRF collectie voor lente 2013. Ook de liefhebbers van shorts kunnen hun hart ophalen. De modellen laten een stijl zien die je kunt omschrijven als stoer met een nonchalant tintje.

Jammer genoeg valt de Zara TRF collectie voor lente 2013 naar mijn mening een beetje tegen. De jeans en denim kledingstukken vind ik nog wel leuk, maar de outfit met de stippen is naar mijn mening echt vreselijk. Ook het bomberjack van satijn en de broeken met print zijn niet echt smaakvol. Dit maakt mij wel nieuwsgierig naar jullie mening over de bovenstaande afbeeldingen, vinden jullie deze wel aantrekkelijk?