Rihanna heeft afgelopen zaterdag eindelijk haar collectie voor River Island geshowd op de Londen Fashion Week. De kledinglijn is geïnspireerd op de zangeres en haar speelse gedrag.

Niet iedereen is even positief over de River Island collectie van Rihanna die zij showde op de Londen Fashion Week. In de video wordt al snel duidelijk dat de naveltruitjes, korte broekjes en jurken met een hoge split, precies de items zijn die de zangeres zelf heel graag draagt in het dagelijkse leven. Daarnaast zie je voornamelijk een combinatie van zwarte en felle kleuren voorbijkomen. Of je de lijn wel of niet trendy vindt, ligt natuurlijk aan je eigen smaak.[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”42484″]

De speelse artiest liet eerder weten dat haar ontwerpen bedoelt zijn voor allerlei vrouwen met sexy persoonlijkheden. Ik ben het daar persoonlijk niet zo mee eens, deze stijl trekt mij namelijk niet aan. Op zich vind ik dit wel jammer want ik ben normaal gesproken wel een enorme fan van haar looks. Als jij toch nieuwsgierig bent naar de collectie, dan kun je vanaf 5 maart een bezoekje brengen aan de winkels van River Island. Rihanna is in ieder geval van plan om ook een wintercollectie te ontwerpen voor deze modeketen.

Foto’s via Facebook en PRPhotos