Hoewel je er misschien door de winterse temperaturen nog niet aan kunt denken, probeert Primark je met de collectie lente 2013 wel blij te maken. Kijk in ieder geval snel mee als je houdt van goedkope kleding en frisse kleurtjes.

In de lente 2013 collectie van Primark draait alles om stijlen uit het verleden. Het assortiment bestaat uit een combinatie van romantische sferen en traditionele sportmodellen in zowel pastel en felle tinten, maar ook neutrale kleuren ontbreken dit keer niet. Liefhebbers van tops, sportieve shorts, bomberjacks en trainingsbroeken, kunnen dankzij het aanbod van deze kledingstukken hun hart ophalen.

Ik heb al eens eerder eerlijk toegegeven dat ik geen fan ben van Primark. Toch ben ik wel dol op de nonchalante toon van de collectie voor de lente van 2013. Er zitten een aantal jasjes bij waarvan ik denk dat ik die wel zou willen dragen. De jurkjes vind ik trouwens helemaal niet leuk, veel te truttig als je het mij vraagt. Wat is jullie mening over deze nieuwe lijn, is het aantrekkelijk of niet?

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41924″]